woensdag 27 oktober 2021

S Sport

De ritten van Toerclub De Kampioen de komende weken

Wassenaar - Op zaterdag 21 en zondag 22 april a.s. start Toerclub De Kampioen, de wielersportvereniging van Wassenaar, Voorschoten en omstreken, met twee leuke ritten. Op zaterdag 21 april a.s. wordt de zogenaamde TBD tocht gereden van 110 km. Waar de tocht naar toe gaat is een verrassing. De start is om 08.30 uur vanaf ons clubhuis aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar en wordt onderbroken voor koffie.

Op zondag 22 april a.s. wordt een Kampioenrit van 60/70 km gereden. De start is om 09.00 uur. Ook hier wordt een gezellige koffiepauze gehouden.

Wij organiseren, naast de ritten in het weekend, ruim 250 ritten per jaar op dinsdag, woensdag en donderdag vanuit Voorschoten: Sportinstituut Goederaad, Raadhuislaan 43 en op zaterdag en zondag vanuit Wassenaar: Bar 't Ruime Sop, Jachtwerf Princehaven, Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 met ritafstanden variërend van 50 km tot ...

Rij vrijblijvend met ons mee en beleef de mooie routes in de regio, kom op plaatsen waar u nog nooit geweest bent en ervaar de gezelligheid van de club.
De samenstelling van de groepen is afhankelijk van de opkomst op de dag zelf. Want naast het motto "Samen uit, samen thuis" hanteert De Kampioen ook het beginsel van "Vrijheid blijheid". Heeft u geen zin of tijd om te komen, dan moet u dat ook vooral niet doen.
Maar als u wel komt, dan treft u anderen die - net als u - zin hebben in een leuke rit en een gezellige koffiepauze onderweg. U bent dan ook van harte welkom om met ons mee te fietsen!

En dan de prachtige tochten de komende weken:

- 28 april: Kampioenrit van 60/70 km, start 09.00 uur;
- 29 april: De Brabanttocht: 08.00 uur verzamelen bij 't Ruime Sop, of 9.15 uur bij de start in Gilze (nader bericht volgt);
- 5 mei: Kampioenrit van 60/70 km, start 08.30 uur;
- 6 mei: Kampioenrit van 60/70 km, start 08.30 uur en de Elfdorpentocht (hierover volgt nader bericht).

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar. Mis dat niet !