zondag 24 oktober 2021

A Algemeen

Nieuwe eigenaar zet vol in op service en gastvrijheid bij Kwalitaria Délifrance Wassenaar

Wassenaar - Een lunchroom en cafetaria waar je je écht thuis voelt, dat gaat nieuwe eigenaar Eddy Vijsma van Kwalitaria Délifrance Wassenaar maken. Hij gaat een frisse wind door de vestiging blazen: “Goede service en gastvrijheid staan bij mij hoog in het vaandel. Met een bijna compleet nieuw team gaan we de buurtbewoners in Wassenaar een warm welkom geven. Of je nu komt voor een kop koffie met gebak, een vers belegde baguette of een frietje speciaal, wij zorgen ervoor dat iedereen graag nog eens terugkomt.” Dinsdag 1 mei opent de vestiging haar deuren en zaterdag 12 mei wordt er een groot openingsfeest georganiseerd.

Live muziek
Meerwaarde voor de buurt creëren, dat is het doel: “Wij zijn geen doorsnee snackbar. Ik vind het ontzettend belangrijk dat Kwalitaria Délifrance Wassenaar een gezellige plek wordt waar iedereen graag een hapje komt eten. Of je nu 8 of 88 bent, alleen of met een gezin; iedereen is welkom. Om het extra gezellig te maken ga ik meerdere keren per jaar evenementen organiseren met live muziek. Ik ben zelf muzikant, dus ik kijk er nu al naar uit!”

Het hele gezin
Eddy wil met zijn assortiment niet alleen het hele gezin aanspreken, hij staat straks ook met zijn hele gezin in de zaak. Zijn vrouw en dochters staan te popelen om aan de slag te gaan. Eddy: “Mijn vrouw is met name druk achter de schermen, maar in het weekend staat ze ook af en toe in de zaak. Mijn oudste dochter komt op zaterdag het team versterken en zelfs mijn jongste dochter van 11 jaar oud heeft al zin om te helpen met tafels opruimen. Ik vind het ontzettend leuk dat ik dit samen met mijn gezin kan doen. Ik hoop dan ook dat alle buurtbewoners Kwalitaria Délifrance Wassenaar binnenlopen om kennis met ons, onze service en onze gerechten te maken!”