dinsdag 16 augustus 2022

A Algemeen

Kookatelier Wassenaar daagt kookliefhebbers uit

Wassenaar - Gratis een kooksessie volgen in de maanden mei of juni. Dat biedt Chef Francesco aan bij de aanschaf van zijn nieuwe kookboek GENIETEN VAN SAMEN KOKEN. “Onze kookkalender voor het volgend ( 16e) seizoen is voor 85% volgeboekt. Daar zijn we apetrots op. Na 15 jaar met plezier samen koken is er nog steeds voldoende animo voor deze leuke hobby.” Kookatelierhouder Francesco: “Negen maanden per jaar, van september tot en met mei, koken er bij ons 14 vaste kookclubs op een vaste datum in de maand. Bij een aantal van die kookclubs zijn nieuwe leden van harte welkom.”

Speciaal voor Vader- of Moederdag hebben wij een leuke kadotip :
Bij de aankoop van een kookboek krijgt de koper een kadobon voor 1 gratis kooksessie bij een van die clubs in de maand mei of juni. Bij voldoende belangstelling wordt er een aparte introductieavond georganiseerd op woensdag 30 mei a.s. Deze kadobonnen worden vanaf 1 mei bij de aankoop van dit kookboek uitgereikt bij Boekhandel de Kler in de Langstraat en regio. Kooklid van het eerste uur Henk de Keurslager en Clemens de Brama-poelier op de Luifelbaan verkopen de boeken ook.

Het prachtig in hardcover gebonden boek wordt vanaf 1 mei in prijs verlaagd naar : € 38,50.

Op 288 kleurrijke pagina’s worden succesvolle technieken en intrigerende recepten beschreven, sommige zelf ontwikkeld, andere geïnspireerd op topchefs uit Italië. Alle aandacht gaat uit naar de manier waarop kookliefhebbers met elkaar topgerechten zonder poespas bereiden. Met dit boek zijn thuis de ‘recepten met een Wassenaarse slag’ eenvoudig na te maken. ‘Genieten van Samen Koken’ is een smaakvolle en smakelijke kookbijbel op LP-formaat, met als motto: genieten begint in de keuken, zowel in kleine kring als met meerdere mensen. Alle recepten zijn te maken met én voor 8 personen. Het boek is ook via Webshop Kookatelier Wassenaar te bestellen.