vrijdag 30 juli 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 17 2018

Wassenaar - Waar zouden we zijn zonder organisaties, stichtingen en verenigingen zoals bijv. in de zorg, de dierenopvang, natuurbeheer, voor goede doelen, voor evenementenorganisatie, bij politie, brandweer en de reddingsbrigade of sport- en cultuur verenigingen? Deze instanties zorgen immers voor kwaliteit en veiligheid en/of nét dat beetje extra dat het leven van ons allemaal mooier, zorgzamer, veiliger en leuker maakt. En zonder vrijwilligers wordt die kwaliteit onbetaalbaar. Heb jij de vrijwilliger in jezelf al ontdekt? Bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar vind je steeds zo’n 100 openstaande vrijwilligersvacatures in Wassenaar e.o. Welke vrijwilliger schuilt in jou?

* Een eetstoornis, je zult het maar hebben.. Als ervaringsdeskundige weet je als geen ander wat het betekent om een dergelijke stoornis te hebben. Wil je jouw ervaring inzetten om anderen te helpen? Bij de Stichting JIJ zoeken ze Aspirant-begeleiders (Vacaturecode A 124), die – na een training - anderen willen begeleiden tijdens zelfhulpgroepen voor het overwinnen van deze stoornis.
* De Wereldwinkel zet zich in voor een betere verdeling van welvaart in de wereld. Help je mee door een dag(deel) fair trade producten te verkopen in de Wassenaarse Wereldwinkel (Vacaturecode G 058)?
* Sensoor is er voor iedereen die ergens mee zit en daarover wil praten. Kun jij goed luisteren? Dan kun je – na een communicatietraining - als Telefoon-/chatmedewerker (Vacaturecode H044) wekelijks een dagdeel steun bieden aan anderen, evt. vanuit je eigen huis. Je maakt een wereld van verschil.
* St. Allegoeds organiseert vakantieweken voor ouderen die anders wegens fysieke of sociale redenen niet zouden kunnen gaan. Help dit mogelijk te maken als Verpleegkundige/Ziekenverzorgende (Vacaturecode K 012) en bezorg een groep ouderen een onvergetelijke vakantie in een hotel in Nederland gedurende een week. Ook wordt gezocht naar een Zorg coördinator (Vacaturecode K 011) die gedurende een week het medisch welzijn van de vakantiegangers wil waarborgen door een groep vrijwillige verpleegkundigen aan te sturen.

Meer weten over deze of andere vacatures in het vrijwilligerswerk? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m do van 09.30-12 uur. Op vrijdag kun je terecht bij de Bibliotheek tijdens het vrijwilligersspreekuur van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis.