zondag 17 oktober 2021

E Events

De Puur Natuur Markt gaat vandaag weer van start

Wassenaar - Houd je van ongelooflijk lekker en puur eten, ben je altijd op zoek naar bijzondere lifestyle producten, houd je van ongedwongen struinen langs kramen met te gekke homemade producten om thuis je familie, vrienden of gewoon jezelf te verwennen? Kom dan deze zaterdag met naar hartje Wassenaar naar de Puur Natuur Markt. Je ontmoet hier ,op de van Hogendorpstraat, kleine producenten van lokale, met passie en veel liefde bereide ambachtelijke producten.

Wat dacht je van een potje Wassenaarse honing of moestuinjam als cadeautje voor een dierbare vriend? Houd je meer van pittig? Dan ga je natuurlijk naar de stand van Wayong uit den Haag. Hier wordt het nog moeilijk kiezen tussen zoveel soorten sambal. Uit heel Europa zijn er prachtige producten te koop van kleinschalige ( traditioneel of juist erg vernieuwend) werkende ambachtsmensen. Maak kennis op de markt met Natasha van Grieksenzo, ontmoet Carlos de Portugees, ruik de geur van de soeks bij midden-oosten deli Darwish Food of ga Scandinavische lekkernijen proeven bij de Witte Eland. Altijd gek op de heerlijke producten van landelijk Frankrijk? Bij Delices de France vind je de authentieke confit de canard en lekkerste gedroogde worst uit de Auvergne. Het Amsterdamse Lucious Loaf verleid je met de meest spannende gevulde broden. Echt niets is te gek! Nieuw op de markt is ook chocoladeatelier Puur. Bonbons en chocolade gemaakt van de beste Valrhona chocolade. Mooier dan dat bestaat niet. Bij Puur Natuur verwacht je ook puur natuurlijke huidverzorging, dus zonder parabenen en dieronvriendelijke toevoegingen. Laat je adviseren bij Zij en Mij, ga kijken bij de stand met alles op basis van de wonderplant Aloë Vera en koop een zelfgemaakt zeep bij Anatolia. Een plaatje om te zien en te geven. Prachtige lederwaren, Engelse countrystyle hoeden en duurzame tuinartikelen vind je bij de kramen die lifestyle producten verkopen. Even bijkomen? Ga zitten op een van de terrassen op en rondom de markt. Relax en geniet ondertussen van onze pianist of de prachtige stem van Marleen van Veen. Noem het poppy noem het jazzy noem het easy listening. Marleen noemt het gewoon Music by Marly. Er moet ons nog even één ding van het hart nl. dat De Puur Natuurmarkt mede mogelijke gemaakt wordt door het centrummangement, zeg maar de winkeliers van Wassenaar. Dat is toch wel genereus!
Enne tot ziens op de Puur Natuur Markt, zaterdag ( de dag na koningsdag) en verder iedere laatste zaterdag van de maand t/m oktober.