maandag 25 oktober 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 19 2018

Wassenaar - Ook zo genoten van alle feestelijkheden rond Koningsdag en Bevrijdingsdag? Zonder de inzet van duizenden vrijwilligers zouden dit soort evenementen onmogelijk en onbetaalbaar worden. Heb jij al ontdekt welk vrijwilligerswerk bij jou past? Bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW), het steunpunt voor vrijwilligerswerk in ons mooie dorp, kun je je vrijblijvend oriënteren op gemiddeld 100 uitstaande vacatures. Ga langs en ontdek de vrijwilliger in jezelf.

Een greep uit het aanbod:
* NUT Wassenaar biedt aan leden een interessant programma van cursussen, theatervoorstellingen, concerten en excursies. Wie komt het team versterken als Bestuurslid Programma (Vacaturecode B 104)?
* Pluscoach geeft jongeren met meervoudige problematiek een steuntje in de rug ter voorkoming van schooluitval. Help je mee als Plusmaatje (Vacaturecode A 101) door een van hen te helpen bij planning, het bieden van perspectief en het helpen begrijpen van moeilijke stof?
* Bij Nationale Dierenzorg zijn Dierenverzorgers (Vacaturecode D 001) en Medewerkers op de Dierenambulance (Vacaturecode D 034) zeer welkom.
* Ook volwassenen en kinderen met epilepsie willen graag met vakantie. Wil jij dit helpen mogelijk te maken gedurende een of twee speciale vakantieweken van het Epilepsiefonds (periode mei t/m september) als Begeleider of Verpleegkundige (Vacaturecode K 002)?

Meer weten over deze of andere vacatures in het Wassenaarse vrijwilligerswerk? Ga langs bij VCW in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m do van 09.30-12 uur. Op vrijdag kun je terecht in de Bibliotheek van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis