maandag 24 februari 2020

K Kunst & cultuur

2 Jonge jazzvrouwen op Piet Wezepoel Jazz Festival op zaterdag 26 mei 2018 in Cultureel Centrum Voorschoten

Wassenaar - Voor de 3e keer organiseert Podium Jong Professionals Jazz op zaterdag 26 mei 2018 in Voorschoten een jazzfestival voor en door jong en oud met hoogwaardige live jazzmuziek! Het festival wordt gehouden ter ere van de in 2015 overleden Piet Wezepoel, oprichter van PJPJ.

Zangeres Mose Franssen komt uit een gezin waar haar beide ouders acteur zijn, daarom staat het verhaal centraal in de muziek. Zij treedt om 18:45 uur op met Banda Madê; Braziliaanse jazz. Met soundscape arrangementen en improvisaties brengt de band je meteen naar een Zuid-Amerikaanse stad, waar zon op de daken brandt en de tijd langzaam voorbij glijdt. Met Jaime Nanoha gitaar, Marta Gonzalez cello en Lauriane Ghils op percussie.

Pianiste Katja HyunJung Ji treedt met haar nieuwe jazztrio op om 21:30 uur op in de kleine zaal met Pedro Yvo Ferreira (contrabas) en Robin van Rhijn (drums) met een frisse benadering van Jazz, modern hedendaagse muziek en traditionele Koreaanse muziek die een grote factor spelen in het geluid en de muzikale richting die daaruit volgt. In 2017 won Katja al de Zoetermeer Jazz Award.

Het jazzfestival vindt plaats in het Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4, Voorschoten. Aanvang 17.00 uur tot ongeveer 23:30 uur. Entree slechts 10 euro. Kinderen tot 18 jaar gratis.

Meer info over de optredende musici en kaartverkoop is te vinden op de website van PJPJ, www.pjpj.nl.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief