zaterdag 31 juli 2021

K Kunst & cultuur

Bach en 'High Tea' in Kasteel Oud Wassenaar

Wassenaar - Zondag 10 juni vindt er een feestelijk concert plaats in Kasteel Oud Wassenaar. Park Oud Wassenaar 1. Het ‘Bach Collegium Wassenaar’ speelt dan het 3e Pianoconcert, de cantate ‘Widerstehe doch der Sünde’ en de ‘Sinfonia’ voor fluit en orkest..... alle composities van J.S.Bach. Pianosolist is Freek Koster, de countertenor in de cantate Lester Lardenoye en de fluitsolist Janine Poot-Wielenga.

Na het concert kan men deelnemen aan een ‘High Tea’ in de zalen en op de terrassen van het Kasteel. Aanvang concert: 14.30 uur. Aanvang High Tea: 15.30 uur. Entree concert: 17,50 euro, entree + high tea: 55,- euro. Kaarten aan de zaal verkrijgbaar. De cantate is relatief kort, een beetje ‘opera-achtig’ en één van de mooiste, die Bach ooit heeft gecomponeerd. In het pianoconcert en de fluit-sinfonia laat Bach zich horen in een opgewekte stemming. In al deze drie composities openbaart zich overduidelijk de geniale compositiekunde van de grote Bach. En nà Bach een heerlijke ‘High Tea’ .....wat wil je nog meer ?

Reserveren en informatie: www.lucwatertechniek.nl en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-42953000