zaterdag 25 september 2021

E Events

Zet uw vrijwilligers in het zonnetje: De Wassenaarse Vrijwilligersprijzen 2018

Wassenaar - Ook dit jaar organiseert de Vrijwilligerscentrale Wassenaar op 12 en 13 oktober de Vrijwilligersdagen met allerlei leuke activiteiten om de Vrijwilligers in onze gemeente in het zonnetje te zetten. Een onderdeel van deze dagen is de jaarlijkse uitreiking van de Wassenaarse Vrijwilligersprijzen. Met deze verkiezing laat de Vrijwilligerscentrale Wassenaar zien hoe onmisbaar de enorme inzet is van de vele vrijwilligers in ons dorp. De winnaars worden gekozen door een onafhankelijke jury, die bestaat uit een brede afspiegeling van de Wassenaarse samenleving.

Kent u in uw organisatie ook een of meerdere vrijwilligers die het verdienen om eens extra in het zonnetje gezet te worden? Meld hem of haar dan aan voor één van de eervolle onderscheidingen: ‘Wassenaarse Vrijwilliger van het Jaar’ of de ‘Make a Difference Award’.
Wellicht vindt u het lastig om uit uw team vrijwilligers één kandidaat te nomineren. Al uw vrijwilligers worden immers gewaardeerd om hun belangeloze inzet. De Wassenaarse Vrijwilligersprijzen zijn bedoeld om alle vrijwilligers van uw organisatie in het zonnetje te zetten. De door u genomineerde kandidaat zien wij dan ook als de ambassadeur van uw stichting of vereniging.

De ’Make a Difference Award’ is speciaal bedoeld voor jonge vrijwilligers tot 25 jaar. Ook dit jaar kunnen voor deze prijs naast individuele vrijwilligers ook jeugdcommissies of -teams worden genomineerd.

Tijdens een besloten feestelijke bijeenkomst op vrijdag 12 oktober zullen alle genomineerden in de spotlights worden gezet. De winnaars zullen worden gehuldigd en ontvangen een (diner-) bon. Bovendien ontvangen de organisaties door wie zij voorgedragen zijn een cheque van € 500,- te besteden aan het vrijwilligersbeleid binnen de eigen organisatie.

De jury ontvangt uw aanmeldingen graag vóór 1 juli. Meer informatie, aanmeldingsformulieren en de ´spelregels´ van deze verkiezing vindt u op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl/Vrijwilligersprijzen
Ook voor kandidaten die al eerder voorgedragen zijn, maar toen niet in de prijzen vielen, staat deze verkiezing weer helemaal open. Dus meld hem of haar gewoon nogmaals aan.