woensdag 22 mei 2019

A Algemeen

Goede daad van de Herenwegschool: Actie voor de Voedselbank

Wassenaar - Op woensdag 16 mei verzorgde de voorzitter van de Voedselbank Wassenaar, mevrouw Gina van Kesteren, een presentatie voor de leerlingen van groep 8 van de Herenwegschool. Deze leerlingen hebben op hun beurt een presentatie naar alle groepen gegeven. De actie kon beginnen.

Op vrijdag 25 mei werd deze actieweek door alle klassen van de Herenwegschool afgesloten. De leerlingen van groep 8 verzamelden de dozen van alle groepen en zetten deze op de speelplaats van de school. Het waren 11 volle verhuisdozen. Een geweldig resultaat. Het bestuur van de Voedselbank is er zeer blij mee. Bijgaand de foto van groep 8 en hun opbrengst.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief