woensdag 22 mei 2019

A Algemeen

Avond4Daagse Wassenaar gaat vandaag NIET DOOR

Wassenaar - Helaas hebben wij, gezien de slechte weersvoorspellingen, besloten om vandaag de Avondvierdaagse niet door te laten gaan! Sinds halverwege de middag is er Code Oranje van kracht en wordt er noodweer voorspeld. Het KNMI waarschuwt voor onweersbuien met plaatselijk zeer veel regen (50 mm/u) met wateroverlast tot gevolg. Ook is er zeer lokaal kans op zware windstoten van 75 km/u en grote hagelstenen van circa 2 cm. Eea. gaat gepaard met gevaar voor blikseminslag. Het KNMI adviseert maatregelen te treffen om schade of letsel te voorkomen. Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen.

Wij (de Stichting Avondvierdaagse Wassenaar) nemen als organisatie geen enkel risico en hebben daarom besloten de eerste dag van de avondvierdaagse niet door te laten gaan!

Wij snappen dat dit mogelijk een teleurstelling is, maar wij willen alle risico's uitsluiten!

De start van de A4D is verplaatst naar woensdag 30 mei. Wij hopen morgen namelijk wel van start te kunnen gaan en iedereen dan ook aan de start te mogen verwelkomen. Ook al wordt de eerste wandelavond afgelast, toch wordt deze gewoon meegeteld voor het behalen van de vierdaagse medaille.

Inschrijven kan morgen ook gewoon bij de start. Vergeet geen contant geld mee te nemen én een ingevuld inschrijfformulier is ook heel handig (check onze website).

Tot morgen bij de Bonifaciusschool! We maken er dan alsnog een wandelfeest van!

Vragen, kijk op onze Facebookpagina (@ Avond 4 daagse Wassenaar)!

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief