maandag 21 september 2020

S Sport

Dames BA Wassenaar niet in goede doen

Wassenaar - In de wedstrijd afgelopen zondag tegen de Cheetahs uit Beek (Limburg) hebben de dames van BA Wassenaar niet naar kunnen gepresteerd. Door slordig spel, onvoldoende concentratie en een dosis pech werden beide wedstrijden verloren.

Na een indrukwekkende reeks wedstrijden aan het begin van het seizoen, was de situatie dit weekend anders. Cheetahs stond slechts 1 punt voor op BA Wassenaar, dus er was een mogelijkheid om goede zaken te doen.

In de eerste wedstrijd begon Cheetahs goed aan slag. In combinatie met een aantal vrije lopen en goed slag werk wisten zij meteen zes punten te scoren. In de volgende innings deed BA Wassenaar nog wel wat terug, en wist nog enigszins in de wedstrijd te komen (3-6). Maar in de laatste inning werden er nog eens drie punten gescoord en werd de wedstrijd met 3-9 verloren. De tweede wedstrijd wist BA Wassenaar ook niet in goeden doen te komen en werd met 1-12 verloren.

Een vermelding waard zijn de drie honkslagen van Corine Ammerlaan (2x) en Babette van den Esker.

Door de hosting van het talententeam van Blue Angels is er op SV Wassenaar attractief softbal te zien. Volgende week speelt het team uit tegen Roef! in Moergestel. Op zondag 10 juni speelt BA Wassenaar om 11 en ongeveer 13 uur spelen ze thuis op SV Wassenaar tegen Birds uit Zoetermeer.

OVER BLUE ANGELS
Blue Angels is de naam waaronder de Stichting Topsoftball Zuid Holland opereert. Deze stichting heeft het doel om topsoftbal in Zuid Holland Doel op een hoog niveau te krijgen en te houden.

Om dit te kunnen bereiken is er in de afgelopen jaren een sterk fundament neergezet, waarin een gezonde doorstroom van getalenteerde jeugd softbalsters mogelijk is gemaakt. Hierdoor kan ook op langere termijn softbal op topniveau worden geborgd.

De Blue Angels organisatie heeft een grote winterschool, een softbal academy voor de jongste softbalsters, een Talent Team en drie topklasse teams. Daarnaast faciliteert Blue Angels voor onze regio de Little League competitie.

Blue Angels werkt samen met tal van verenigingen in de regio Den Haag en Rotterdam. BA Euro Stars speelt in de Silver League bij Euro Stars (Capelle a/d IJssel), BA Birds speelt in de Silver League bij Birds (Zoetermeer), BA Gophers speelt in de 1e klasse op Gophers (Maassluis) en het Talent Team BA Wassenaar speelt op het veld van SV Wassenaar. Naast deze host verenigingen zijn meerdere clubs uit de regio onderdeel van het samenwerkingsverband.
De softbalsters uit het Talent Teams spelen veelal op zaterdag in hun eigen clubcompetitie.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief