maandag 10 mei 2021

S Sport

Kom volgend jaar bij De Kieviten in de Veteranen hockeyen

Wassenaar - Voor volgend seizoen is er nog plek bij de heren Veteranen teams op De Kieviten. Veteranen A speelt 1e klasse en doet bovenin mee. Veteranen B en C spelen allebei 2e klasse, waarbij C nog volop meedoet om het kampioenschap. Door het vertrek van enkele spelers vanwege verhuizingen en langdurige blessures is er volgend jaar plek voor enthousiaste nieuwe hockeyers.

De teams zijn een leuke mix van spelers die heel hoog hebben gehockeyd tot spelers die soms pas een paar jaar hockeyen, maar daarom zeker niet minder verdienstelijk. Er wordt het hele jaar door gehockeyd, en zelfs in de zomer- en winterstop zijn de trainingen drukbezocht. De teams zijn fanatiek, maar het draait toch vooral om het hockeyplezier en de gezelligheid rond de wedstrijden en trainingen. De Kieviten staat in de wijde omgeving bekend als een van de meest gezellige clubs om tegen te spelen. En het is zelfs nog leuker natuurlijk als je bij De Kieviten speelt. Het is de allerbeste manier om nieuwe mensen te leren kennen als je nog niet zo lang in Wassenaar woont, of gewoon graag weer wilt gaan hockeyen. Kom dus volgend jaar meespelen, je zal er geen spijt van hebben.

Wil je een keer meetrainen? Alle drie de teams trainen op woensdagavond vanaf ongeveer 20.30 uur. Neem voor meer informatie contact op met Rogier Krabbendam via 06-41319870 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.