dinsdag 21 mei 2019

A Algemeen

Pas op onze kinderen!

Wassenaar - Op de Hofcampweg liepen de gemoederen afgelopen zondag hoog op. In de buurt tegenover de ALDI wonen veel kinderen. De kinderen lopen en spelen op de stoep voor de woningen aan de overkant van de supermarkt. Omdat de stoep verlaagt is in verband met de opritten wordt deze door automobilisten vaak gebruikt om te draaien. Dit levert regelmatig gevaarlijke situaties op voor de kinderen.

Ouders plaatsen, om hun kroost te beschermen, vuilcontainers op het trottoir. Toen zondag een automobilist met behoorlijke snelheid tussen de bakken doorreed ontstond er een grimmige situatie. De politie kwam ter plaatse om de zaak te onderzoeken en de geschrokken kinderen een beetje te troosten. De politie heeft tevens een bemiddelende rol in dit geval. De betrokkenen willen graag de automobilist op de gevaren te wijzen van zijn rijgedrag.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief