zaterdag 25 september 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 31 2018

Wassenaar - Vrijwilligerswerk....de helft van alle Nederlanders doet het. Sommigen een keer per jaar bijv. tijdens een evenement, anderen structureel in bijv. de sportvereniging, de zorg of op school. Over een ding zijn vrijwilligers het eens: het is ontzettend leuk en leerzaam om te doen. En het staat ook nog eens heel goed op je C.V. Heb jij de vrijwilliger in jezelf al ontdekt? Samen houden we Nederland een fijn land om in te leven. Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, het steunpunt voor vrijwilligerswerk in ons dorp, voor een oriëntatie op de ca. 100 uitstaande vacatures in Wassenaar en omgeving.

Een greep uit het aanbod:
* Ook politiek is vaak vrijwilligerswerk. Word jij de nieuwe Penningmeester van Groen Links in Wassenaar (Vacaturecode B 108)?
* Help jij als Begeleider (Vacaturecode M 048) jong volwassenen met een beperking aan een zinvolle dagbesteding in een kleinschalig theehuis in Voorschoten?
* De Ned. Vereniging voor Slechthorenden zoekt een Voorlichter (Vacaturecode H 048). Zorg jij dat slechthorendheid op een goede manier onder de aandacht wordt gebracht?
* Staatsbosbeheer stelt de bunkers uit WO II open voor publiek. Ze zoeken Gidsen (Vacaturecode D 031) die geïnteresseerden willen rondleiden.
* St. Wassenaarse Zorgverlening kan altijd Gastvrouwen en –heren (Vacaturecode A095) gebruiken die in Ontmoetingscentrum Sophieke zorgen voor aandacht en gezelligheid voor de bezoekende buurtbewoners. Help eenzaamheid voorkomen.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl

Vakantie openingstijden
Tot 23 augustus is de Vrijwilligerscentrale geopend op dinsdag en donderdag van 09.30-12 uur. Vanaf 27 augustus is de Vrijwilligerscentrale geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.30-12 uur. Op vrijdag kun je terecht in de Bibliotheek tijdens het vrijwilligersspreekuur van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis.