vrijdag 25 september 2020

A Algemeen

Vanaf 13 augustus werkzaamheden aan de Oostdorperweg

Wassenaar - Maandag 13 augustus starten de werkzaamheden voor de herinrichting van de Oostdorperweg.

De werkzaamheden
De werkzaamheden worden in verschillende fasen uitgevoerd.

  • De eerste fase betreft de Oostdorperweg tussen huisnummer 131 en 195. Deze fase start op maandag 13 augustus 2018 om 07:00 uur en duren ongeveer tien weken. De werkzaamheden worden zo uitgevoerd dat bewoners en bedrijven op dit gedeelte zoveel mogelijk bereikbaar blijven. Er zijn echter dagen waarop uw pand met de auto slecht bereikbaar is omdat er direct bij u voor de deur wordt gewerkt.
  • Aansluitend wordt de tweede fase uitgevoerd. Dit betreft de Kokshornlaan tussen de grens van de bebouwde kom en de Oostdorperweg, inclusief het kruispunt met de Oostdorperweg. De werkzaamheden in deze fase duren ongeveer vijf weken. De werkzaamheden worden zo uitgevoerd dat bestemmingsverkeer richting de Ruigelaan mogelijk blijft, met uitzondering van een aantal dagen als er geasfalteerd wordt. De exacte dagen wanneer dit gaat plaatsvinden worden met de belanghebbenden gecommuniceerd.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemingsbedrijf Van Gelder bv uit Elburg, in opdracht van de gemeente Wassenaar. Door slechte weersomstandigheden kan de planning nog wijzigen.

Afsluiting voor verkeer
Vanaf 13 augustus 2018 wordt alleen het gedeelte Oostdorperweg vanaf huisnummer 131 tot aan de Van Cranenburghlaan afgesloten en vanaf 20 augustus 2018 07:00 uur wordt de Oostdorperweg tussen de Van Cranenburchlaan en de Kokshornlaan tijdens de gehele periode afgesloten voor het doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Katwijkseweg en de Van Zuylen van Nijeveltstraat. Tijdens de werkzaamheden zijn de percelen op de Oostdorperweg tot en met huisnummer 195 en de Lagerweide alleen bereikbaar vanaf de Cranenburchlaan en niet vanaf de Kokshornlaan.

Tijdens de werkzaamheden blijven de woningen te voet bereikbaar.

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de heer Jan Sinke van de afdeling Omgevingsbeheer van de gemeente Wassenaar. Hij is te bereiken, bij voorkeur per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 14070.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief