zondag 28 november 2021

E Events

Groene cursus najaar 2018

Wassenaar - Na de Voorjaarscursus in het Milieu Educatief Centrum “De Reigershof” in Mariahoeve gaan we 1 oktober weer van start met de Najaarscursus. Een Groene Cursus is bedoeld voor iedereen die interesse heeft voor de natuur, maar er nog niet zoveel vanaf weet. Als het “Groen” jouw belangstelling heeft, is dit een ideaal begin.

Deze cursus vindt plaats op maandagavond van 20 tot 22 uur en de bijbehorende excursies zijn op zaterdag. Het exacte programma met aanmeldformulier vind je op de website van IVN Den Haag www.ivndenhaag.nl, met onderwerpen zoals. vleermuizen, paddenstoelen, strand en kust, vogeltrek, herfst in het bos en overwinteren in de natuur.

We starten op 1 oktober en sluiten af op 5 november. Zes lessen en drie excursies met een enthousiast en deskundig cursusteam.
De kosten bedragen € 60,--, inclusief koffie/thee en cursusmateriaal. Inlichtingen kun je krijgen bij Rob Meyer tel. 06 20568114 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.