vrijdag 18 september 2020

A Algemeen

Verdachte aangehouden na steekincident

Wassenaar - Agenten hielden dinsdagochtend 21 augustus een man aan voor een steekincident op de Pieter Maritzstraat. Naar een tweede verdachte wordt nog gezocht.

Rond 08:45 uur kreeg de politie een melding van een vernieling bij een woning aan de Pieter Maritzstraat. Ter plaatse bleek de vernieling te zijn uitgemond in een ruzie tussen twee personen en de bewoner van de woning. De bewoner van de woning werd daarbij gestoken. Hij raakte daardoor licht gewond, maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Uit onderzoek bleek het mogelijk te gaan om een conflict in de relationele sfeer.

Rond 09:30 uur hielden agenten op de Van Zuylen Van Nijeveltstraat een 32-jarige Hagenaar aan in verband met het steekincident. Deze verdachte zit vast en wordt gehoord. Naar de tweede verdachte is de politie nog op zoek. Deze verdachte is voor het laatst gezien in de omgeving van de Katwijkseweg.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met getuigen van het steekincident of met mensen die op een andere wijze over informatie beschikken. Hebt u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief