zaterdag 15 augustus 2020

A Algemeen

Komt u bij ons bridgen?

Wassenaar - Sion is niet alleen de oudste ( 63 jaar ) en de grootste, maar ook de gezelligste bridgevereniging van Wassenaar. We hebben altijd een wachtlijst gehad, maar bijvoorbeeld door vergrijzing moeten er soms mensen afhaken. Daardoor hebben we weer plaats voor nieuwe leden. Het maximum is 120 leden. Wij zijn in de eerste plaats een gezelligheidsvereniging.

We spelen een parencompetitie in 4 lijnen en kunnen na 6 speelavonden, promoveren, degraderen of natuurlijk handhaven. Daarnaast hebben we een Paas- en een Kerstdrive. Dan “gooien” we alle speellijnen door elkaar en spelen een topintegraal. Die drives worden opgeleukt met prijsjes voor iedereen en lekkere hapjes. In de maand mei organiseren we voor de liefhebbers een bridgeweekend elders in het land. Van vrijdagmiddag tot maandagmorgen. De avonden wordt er dan gebridged en overdag doet een ieder wat hij leuk vindt. Al 25 jaar organiseren we de laatste zaterdag van augustus “De Wassenaarse Bridge Kroegentocht”. Dan spelen we in 7 verschillende horecagelegenheden een bridgeronde met halverwege de dag een lunch. Zo ook aanstaande zaterdag.

Onze speelavonden zijn elke dinsdag in Cultureel Centrum De Warenar, waar ruim geparkeerd kan worden. We beginnen om 19.45 uur. De contributie bedraagt 80,00 euro per jaar. Het seizoen loopt van de eerste dinsdag in september tot medio mei. U kunt ook een driemanschap vormen zodat, als u dat beter uitkomt, niet iedere dinsdag hoeft te spelen. U kunt als u geïnteresseerd bent eerst 2 avonden gratis “proefdraaien”.

Zo, als u meer wilt weten, wellicht ben ik wat vergeten, sta ik u graag te woord. U kunt me bellen op nummer: 0652045135 of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gaat u er van uit dat u van harte welkom bent, hoe zwak of sterk u ook speelt. Fanatici en mensen met messen op tafel zijn zeer zeker niet welkom.
Vriendelijke groet, Wim Blom

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief