donderdag 23 mei 2019

E Events

Filmimpressie afscheid oud-wethouders Doorn, Blommers en Maat

Wassenaar - Afgelopen donderdag werd in raadhuis de Paauw tijdens een receptie afscheid genomen van drie wethouders uit het vorige college te weten Bert Doorn, Freddy Blommers en Leo maat.

Vele Wassenaarders waren aanwezig tijdens de geanimeerde receptie. Burgemeester Frank Koen dankte de oud-wethouders voor hun inspanningen voor de gemeente Wassenaar en voor de goede samenwerking. Ook de herkozen wethouder Inge Zweerts de Jong sprak haar dank uit.

In hun vaak amusante afscheidswoordje bedankten de drie oud wethouders op hun beurt het college en de gemeenteraad voor de prettige samenwerking.

Trébol producties was aanwezig en maakte een filmverslag.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief