maandag 18 oktober 2021

S Sport

Hardloopcursus bij WZK Tri-Team

Wassenaar - Ben je hardloper, maar mis je de extra stimulans van een professionele trainer en een groep? Doe dan mee met de 10-weekse hardloopcursus bij WZK Tri-Team, de hardloopvereniging in Wassenaar.

Wil jij beter leren hardlopen? En wil je ook lekker sporten in de prachtige omgeving van Wassenaar? Doe dan mee met onze hardlooptrainingen. Onder begeleiding van gediplomeerde hardlooptrainers ga je 10 weken lang aan de slag om je hardlooptechniek en conditie te verbeteren. De 10-weekse cursus start op donderdag 25 oktober met de mogelijkheid van een proeftraining op 18 oktober.

Hardloopvereniging WZK Tri-Team biedt twee cursussen aan

· van 3 naar 5 km: een vervolg op de 6-weekse Start to Run cursus. Als je 20 minuten aan één stuk kunt hardlopen, dan is deze cursus geschikt voor jou. De trainingen zijn gericht op goed uitlopen van een 5 km prestatieloop.

· (snelle) 10 km: voor iedereen die een nieuw PR op de 10 km wil halen. Als je 40 minuten aan één stuk kan hardlopen dan is deze cursus voor jou geschikt.

Kosten
Voor € 25,00 krijg je 10 weken lang professionele training, begeleiding en een schema op maat. De proeftraining op 18 oktober is gratis toegankelijk.

Voor meer informatie verwijzen we je naar http://www.tri-team.nl/hardloopcursus/