dinsdag 11 mei 2021

S Sport

Wintertoeren bij Toerclub De Kampioen

Wassenaar - Over een aantal weken start het wintertoeren bij TC de kampioen. In de wintermaanden november t/m februari fietsen wij gewoon door. Uiteraard met aangepaste wielerkleding en alleen bij verantwoorde weersomstandigheden.

De weekendritten vanuit Wassenaar starten dan pas om 09.30 uur. Onder het motto: een uurtje fietsen, kopje koffie, uurtje terug wordt er tussen de 50 en 70 kilometer afgelegd.
De starttijden voor de ritten vanuit Voorschoten blijven ongewijzigd, maar ook hier wordt de ritlengte aangepast aan de weersomstandigheden en (op woensdag) aan het tijdstip van de invallende schemering.
Een aantal bijzondere tochten bij Toerclub de Kampioen de komende weken:

- 20 oktober: de Natte Neuzentocht. Een ritje van 60 km, net genoeg voor een natte neus (hond thuislaten) Start om 9.00 u.
- 27 oktober: de Sluitingsrit. We sluiten het zomer seizoen met een rit van 60 km af en gaan het winterseizoen in. Start om 9.00 u.

We starten bij onze startlocatie aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar.
Uiteraard kunt u voor onze reguliere clubritten in het weekend en doordeweeks, de zogenaamde Kampioenritten ook terecht bij ons. Deze clubritten variëren in lengte van 50 tot 70 km. Bij vertrek is het dan altijd weer een verrassing welk deel van de regio we aan gaan doen.
Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar.