zaterdag 30 mei 2020

K Kunst & cultuur

Mannetjes met Plannetjes (2+) in Warenar

Wassenaar - Een stoere, energieke en beeldende voorstelling over drie mannetjes, een kooi en een vogel. ....En heel veel plannetjes, in de herfstvakantie! De mannetjes zijn op weg. Ze zijn onderweg naar hun favoriete plek in het bos. In hun armen hebben ze takken, planken, touw, dekens... Ze gaan namelijk een hut bouwen! Tenminste, dat denken ze. Maar op hun favoriete plek in het bos vinden ze iets wel heel erg vreemds. Een kooi! Een kooi met een vogeltje erin! Naast de kooi ligt een briefje.

De plannetjes van de mannetjes veranderen! Nu hebben ze geen hut maar een kooi met een vogel! Te gek! Wat zullen ze daar eens mee gaan doen?
Niet uit de kooi laten zegt het briefje van oma, maar vogeltjes horen toch te vliegen? Hij komt heus wel weer terug! Of niet?

‘Mannetjes met Plannetjes’ is een totaalbeleving voor de hele familie.

Kom je ook Kijken en Meedoen?.. :-)
Maak kans op het prentenboek!
Mannetjes met Plannetjes hebben een te gek prentenboek dat wij aan het eind van de voorstelling verloten onder de aanwezige kinderen! :-)

Kaartverkoop
Woensdag 24 Oktober in Theater Warenar. De voorstelling begint om 14:30 uur.
Kaarten kosten € 7,50 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl. Ook de rest van het aanbod is te vinden op de website van Theater Warenar.

U kunt ook bellen naar 070-5118382.
De Theaterkassa is geopend op maandag en woensdag
van 10.00u tot 14.00u en één uur voorafgaand van een show.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief