vrijdag 24 mei 2019

E Events

Themamiddag "EINDE VAN HET LEVEN" georganiseerd door de gezamenlijke ouderenbonden

Wassenaar - Op woensdag 31 oktober a.s. organiseren de gezamenlijke ouderen bonden een themamiddag rondom het thema "het einde van het leven". Het gaat daarin zeker niet alleen over het uiteindelijke einde van het leven, maar juist ook over de periode daarvoor. Wat zijn de keuzes, die u daarin kunt maken? Hoe kunt uw wensen vastleggen, hoe bespreek u dat met familieleden of derden enz. ?

Het belangrijkste is, dat u uw leven kunt leiden op de manier, die u wenst en dat dat ook duidelijk is naar uw omgeving. Dit geldt ook voor uw wensen met betrekking tot het einde van uw leven.

Wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden en hoe kunt u dit alles vast leggen ? Al deze vragen en al uw verdere vragen worden beantwoord op deze middag .

Een belangrijke middag dus voor iedereen ! Want voor iedereen komt er ooit een einde aan het aardse bestaan.

Trébol producties sprak met de organisatoren van deze middag.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief