zaterdag 25 mei 2019

S Sport

Gezond Natuur Wandelen Wassenaar

Gezond Natuur Wandelen (www.gezondnatuurwandelen.nl) start met een nieuwe wandeling. Naast de bestaande wekelijkse wandeling op de maandagmiddag om 14.00 uur vanaf het ontmoetingscentrum “de Heemtuin” aan de Prins Bernhartlaan 78 in Voorschoten, gaan we van start in Wassenaar.

De gratis maandelijkse begeleide wandelingen op de vrijdagochtend starten op 2 november. Daarna kun je iedere eerste vrijdag van de maand meewandelen. De wandelingen worden begeleid vanuit Gezond Natuur Wandelen.

We starten altijd om 10.00 uur vanaf de Meijenhof. Dit ligt in Meijendel (Wassenaar).

Iedereen wordt verzocht om 9.45 uur te verzamelen op parkeerplaats “Kievitsduin” (bij de rotonde aan het begin). Dit omdat we dan gezamenlijk naar de Meijenhof vertrekken.

Na een uurtje wandelen is er de mogelijkheid om met elkaar te genieten van een kopje koffie of thee. De kosten hiervoor zijn € 0,50.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom om mee te wandelen.
Lijkt het je leuk om de groepen als wandelbegeleider te begeleiden, kom dan ons team versterken!
"Met zijn allen, voor allen, gezond aan de wandel in de natuur en het groen in de stad!

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief