zaterdag 25 mei 2019

E Events

Zaterdag Puur Natuur Markt en Halloween

Wassenaar - Zaterdag bruist het centrum van het dorp weer van allerlei activiteiten voor jong en oud. Op de van Hogendorpstraat wordt de Puur Natuur Markt gehouden. Daar en elders in het dorp is er aandacht voor het Halloweenfeest. Van 13.00 tot 16.30 uur zijn kinderen van harte welkom op het terras van SooFrench (midden op de markt) om met Felix lampionnen te maken.

Op de Puur Natuur Markt kun je deze dag weer eindeloos rondneuzen, proeven, alles vragen ‘en natuurlijk je boodschappen doen bij de ambachtelijke kraamhouders. De foodies kunnen terecht voor met veel aandacht en liefde gemaakte producten uit onze regio; van ovenvers biologisch brood, exclusieve thee tot huisgemaakte wildpaté, sambal, pindakaas en jams uit het eigen dorp. Dit keer ook een kraam met mezze uit de Libanese keuken als aanvulling op de mediterrane kramen met Italiaanse, Portugese, Spaanse, Griekse en Franse specialiteiten.
Op het gebied van ‘lifestyle’ is er veel aandacht voor producten die ons in deze maanden van de herfst ‘verwarmen’ en ons huis in de komende maanden extra gezellig maken. Wat dacht je van heerlijke omslagdoeken van merinowol, gevilte schapenvachten van onze eigen Drentse Heideschapen, prachtige wol om te breien en originele handgemaakte accessoires? Dit en nog veel meer vind je zaterdag op de Puur Natuur Markt. De eerstvolgende markt wordt een kersteditie in het weekeinde van 15 en 16 december. We hopen je/ jullie deze zaterdag in ieder geval te ontmoeten.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief