donderdag 04 juni 2020

E Events

Zaterdag Puur Natuur Markt en Halloween

Wassenaar - Zaterdag bruist het centrum van het dorp weer van allerlei activiteiten voor jong en oud. Op de van Hogendorpstraat wordt de Puur Natuur Markt gehouden. Daar en elders in het dorp is er aandacht voor het Halloweenfeest. Van 13.00 tot 16.30 uur zijn kinderen van harte welkom op het terras van SooFrench (midden op de markt) om met Felix lampionnen te maken.

Op de Puur Natuur Markt kun je deze dag weer eindeloos rondneuzen, proeven, alles vragen ‘en natuurlijk je boodschappen doen bij de ambachtelijke kraamhouders. De foodies kunnen terecht voor met veel aandacht en liefde gemaakte producten uit onze regio; van ovenvers biologisch brood, exclusieve thee tot huisgemaakte wildpaté, sambal, pindakaas en jams uit het eigen dorp. Dit keer ook een kraam met mezze uit de Libanese keuken als aanvulling op de mediterrane kramen met Italiaanse, Portugese, Spaanse, Griekse en Franse specialiteiten.
Op het gebied van ‘lifestyle’ is er veel aandacht voor producten die ons in deze maanden van de herfst ‘verwarmen’ en ons huis in de komende maanden extra gezellig maken. Wat dacht je van heerlijke omslagdoeken van merinowol, gevilte schapenvachten van onze eigen Drentse Heideschapen, prachtige wol om te breien en originele handgemaakte accessoires? Dit en nog veel meer vind je zaterdag op de Puur Natuur Markt. De eerstvolgende markt wordt een kersteditie in het weekeinde van 15 en 16 december. We hopen je/ jullie deze zaterdag in ieder geval te ontmoeten.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief