woensdag 26 februari 2020

A Algemeen

Lekker griezelen bij de scouting

Wassenaar - Op zaterdag 3 november is er een halloweenopkomst geweest bij de scouting. Scouting Willibrord en scouting van Wassenaer van Obdam hadden gezamenlijk een halloweenopkomst georganiseerd voor hun leden. Alle leden in de leeftijd van 5-18 jaar waren verkleed gekomen en er liepen daarom ook verschillende soorten griezels rond.

Na de opening was er een gezamenlijke maaltijd waarbij de kinderen lekker met hun handen mochten eten. Na de gezamenlijke maaltijd werden de kinderen in vijf groepjes verdeeld en gingen ze in Park de Paauw bij vijf griezelige figuren langs om ingredienten voor de professor te verzamelen door het spelen van spelletjes. Na het postenspel hebben de griezels nog even lekker bij het kampvuur gezeten om lekker limo te drinken. En dit was nodig want na de limopauze was het tijd voor het spookhuis. De leiding had de botenloods omgetoverd tot een griezelig en spannend spookhuis met verschillende griezelige karakters. De leden vonden dit best spannend maar gelukkig ging de leiding en ouders mee en zo wisten uiteindelijk alle kinderen het spookhuis te bezoeken.
Enthousiast geworden na het lezen van bovenstaand verhaal? Kijk op www.scoutingwillibrord.nl of www.vwvo.nl voor meer informatie.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief