vrijdag 24 mei 2019

E Events

Vertrek ds. Marthe de Vries Afscheidsdienst zondag 13 januari 2019, 14.30 uur

Wassenaar - Met ingang van 1 januari 2019 vertrekt ds. Marthe de Vries uit Wassenaar. Zij is met ingang van die datum beroepen in de Remonstrantse Gemeente in de Utrechtse Geertekerk. Gedurende elfeneenhalf jaar is Marthe werkzaam geweest bij de Vrijzinnigen NPB Wassenaar, waar haar warme betrokkenheid, groot enthousiasme en onvermoeibare inzet node gemist zal worden. Er was binnen (en buiten) onze geloofsgemeenschap enorm veel waardering voor haar vieringen op de zondag, de vele kringen die onder haar leiding stonden, haar cursussen en lezingen en last but not least voor haar pastorale werk. Ook in de Wassenaarse Raad van Kerken droeg Marthe zeer actief haar steentje bij.

Op zondag 13 januari vindt om 14.30 uur in het kerkgebouw van de Vrijzinnigen NPB Wassenaar aan de Lange Kerkdam 46 haar afscheidsdienst plaats. Na afloop is er ruim de gelegenheid om persoonlijk afscheid van haar te nemen.

Namens onze gehele geloofsgemeenschap wens ik Marthe heel veel succes in haar nieuwe functie. Wij willen haar graag van harte bedanken voor alle mooie jaren waarin wij haar onze voorganger mochten noemen. Wij hopen haar als gastpredikant nog regelmatig in ons midden te mogen begroeten.

Karin Vogelaar, voorzitter Vrijzinnigen NPB Wassenaar

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief