Ga naar hoofdinhoud

WZK Oud Heren 1 neemt het op tegen huidig WZK Heren 1

14 januari 20192 minute read

Wassenaar – Op vrijdag 18 januari 2019 neemt WZK Oud Heren 1 het na 25 jaar op tegen huidig WZK Heren 1. Hiermee is dit een historisch moment in de geschiedenis van Sportvereniging W.Z.K. Wassenaar.

WZK Oud Heren 1 werd in het seizoen 1992/1993 kampioen en bereikte hiermee een hoogtepunt in de geschiedenis van W.Z.K. Wassenaar. De waterpoloheren promoveerden naar de 1e klasse en behoorden hiermee tot de beste 24 ploegen van Nederland.

Huidig WZK Heren 1 werd afgelopen seizoen (2017-2018) kampioen en ook dit werd weer een hoogtepunt in de historie van W.Z.K. Wassenaar. De heren van W.Z.K. promoveerden naar de 1e klasse bond. Dat is het op een na hoogste niveau wat je in Nederland kan bereiken.

In de 25 jaar tijd is er heel wat veranderd, spelregels zijn gewijzigd en ook de sport is veranderd. Waterpolo staat weer in de spotlight en ook in Nederland wordt er weer meegedaan op het hoogste niveau. “Een goede zaak voor de sport”.

Na afloop is de 5e periode in het clubhuis om oude bekenden te spreken en gezellig met elkaar na te borrelen. Wilt u dit historische moment bijwonen? Zorg dan zeker dat U aanwezig bent aanstaande vrijdag 18 januari vanaf 20:45 uur in het Sterrenbad Wassenaar.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top