Skip to content

Afternoon Tea Concert 9 februari

30 januari 201940 second read

Wassenaar – American Protestant Church of The Hague, Esther de Boer-van Rijklaan 20, Den Haag. Zaterdag 9 februari organiseert The American Protestant Church een concert met een zeer gevarieerd programma. De jonge pianist Johannes Asfaw zal de volgende twee stukken uitvoeren: Eligie op 3 no.1 van Rachmaninoff en de 2e rapsodie op.79 no.2 van Brahms

Het Golden Circle Quartet, met de sopraan Ana Lopes, de alt Carolina Luis Alves, de tenor Benjamin Jago Larham en de bariton Andrew Hopper zal een aantal mooie koralen van J.S. Bach ten gehore brengen.

De toegang is gratis, een vrije bijdrage wordt wel zeer op prijs gesteld. Het concert begint om 16.00 uur. Vanaf 15.30 uur bent u welkom en wordt u ontvangen met koffie of thee.

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar de musicdirector John Bakker: musicdirector@apch.nl

Tags

American Protestant ChurchGolden Circle QuartetWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top