Ga naar hoofdinhoud

Eerste instagramhuwelijk van Nederland in museum Voorlinden

4 februari 201956 second read

Wassenaar – Vanochtend organiseerde museum Voorlinden een instameet bij de nieuwe collectietentoonstelling Less is More. Zo’n 50 influencers legden met hun camera de kunstwerken vast met de hashtag #emptyvoorlinden. Tijdens deze instameet werd één van de instagrammers door haar vriend ten huwelijk gevraagd! Het gaat om Kirsten (30) en Ingmar (31) uit Rotterdam. Beiden bezoeken regelmatig de instameets in Voorlinden en Ingmar wilde Kirsten ten huwelijk vragen in haar favoriete kunstwerk, te zien bij museum Voorlinden: ‘Through the Wall’ van Song Dong. Dit caleidoscopische spiegelwerk was de perfecte locatie voor het aanzoek en ze zei dan ook meteen “Ja!”

{youtube}TZE92qi3dws{/youtube}

Het werk ‘Through the Wall’ van Song Dong is nog te zien bij museum Voorlinden tot en met 10 maart.

Less is More
Hoe kan het dat wij in het Westen – in een tijd waarin wij de beste levensstandaard ooit beleven – alsmaar naar meer verlangen? De wereld komt 24 uur per dag via onze smartphone binnen. Een overvloed aan prikkels is het gevolg. We staan altijd aan. We weten ons er niet goed raad mee. De bevrediging is immers maar van korte duur en de leegte blijft. Lees verder.

Tags

InstagramMuseum VoorlindenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top