Skip to content

Inschrijven voor de Sport- en Speldagen!!!

26 februari 20192 minute read

Wassenaar – In de laatste week van de zomervakantie op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 augustus kan de Wassenaarse jeugd van 6 t/m 15 jaar zich opnieuw uitleven in leuke en spannende activiteiten. De kinderen van groep 3 t/m groep 8, als ook de kinderen die in de klassen 1 t/m 3 van de middelbare school zitten, kunnen zich uitleven met sport en spel in deze fantastische drie dagen vol lol, plezier en gezelligheid. Ook dankzij de sponsoring door Jumbo en Luciano’s ijssalon heeft de Wassenaarse jeugd kans op drie dagen plezier! Inschrijven is mogelijk op zaterdag 9 maart van 10.00-11.30 uur bij Scouting van Woesik, van Duivenvoordelaan 560. Op www.spelenderwijswassenaar.nl staat alle informatie en daar kunt u ook de inschrijfformulieren downloaden. Pinkies betalen 25 Euro, Stuiters 35 Euro, Bonken 40 Euro en megabonken 55 Euro. Contante betaling is verplicht.

Programma 2019
Vele leuke programmaonderdelen van 2018 zullen ook terugkomen in het nieuwe programma van 2019. De kinderen kunnen dit jaar deelnemen aan waterspelletjes, een sprokkeltocht, sporten en bosspelen; zo kunnen de pinkies (groep 3 en 4 kinderen) en de stuiters (groep 5 en 6 kinderen) zich heerlijk uitleven.

De bonken (groep 7 en 8 kinderen) kunnen op maandag onder professionele begeleiding met zuurstof en flippers duiken in het zwembad en op woensdag zullen zij wederom met de bus een groots uitje met survivalonderdelen hebben in de Kwakel. Kortom een superprogramma dat kinderen eigenlijk niet mogen missen!

Voor de megabonken (de middelbare scholieren) zal gedurende 2 dagen (maandag en dinsdag) een knalprogramma te doen zijn!! De megabonken van vorig jaar zijn nog steeds niet uitgepraat over 2018, toen zij een heel spectaculair programma hadden.
Uiteindelijk zullen bijna 500 Wassenaarse kinderen weer een enorm leuk en gezellig programma krijgen; bijna 100 vrijwilligers staan al te trappelen om de sloten in te gaan…. en alles in goede banen te leiden!

Poldercross
Op vrijdagavond 5 juli is de traditionele Wassenaarse Poldercross bij boerderij Den Hollander aan het Ammonslaantje. Ouders en kinderen vanaf 9 jaar kunnen zich inschrijven voor deze cross. De eerste ronde is voor de kinderen en de tweede ronde voor de volwassenen. De kosten zijn slechts 5 Euro!!

Voor verdere informatie kunt u ook terecht op de site van de stichting Spelenderwijs, namelijk: www.spelenderwijswassenaar.nl
Tevens kunt u bij vragen de secretaris van de stichting bellen, Jan van Benten, tel. 5178027.

Tags

PoldercrossSport en spelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top