Skip to content

Het lustrum van Toerclub De Kampioen

3 maart 20192 minute read

Wassenaar – Toerclub De Kampioen van 1959 tot 2019 en dat betekent dat onze vereniging dit jaar 60 jaar bestaat en aldus vieren we dit jaar weer een lustrum. De lustrum commissie heeft een aantal bijzonder aardige activiteiten op het programma gezet waaronder een familie toertocht; een jubileum toertocht met ‘s avonds een BBQ; een vereniging weekend en zelfs een verenigingsweek in het buitenland. Dus voor elk wat wils.

Wilt u gezellig in groepsverband toerfietsen; Wilt u wel eens wat andere routes fietsen; Uw stratenkennis vergroten; Een keer tot grote hoogten stijgen? Met ons komt u op de mooiste plekken in de regio.
Rij geheel vrijblijvend een paar ritten met ons mee en proef de sfeer!
U bent van harte welkom op onze startlocaties in Wassenaar en Voorschoten. Graag tot ziens bij een van onze ritten!

Een aantal toertochten deze maand:

– 9 maart: de Rottemerentocht, heerlijk toeren door een prachtig natuurgebied.
– 17 maart : Rondje Ringvaart
– 23 maart: de Joop Zoetemelk Classic, verschillende afstanden met start en finish in Leiden.
– 31 maart: de Rotterdamtocht, beleef Rotterdam eens van een andere kant!

Al deze ritten met uitzondering van de Joop Zoetemelk Classic (nader bericht volgt nog) starten om 09.00 uur bij onze startlocatie bij Jachtwerf Princehaven aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar.

Tags

TC De KampioenWassenaarWielersport
Gerelateerde artikelen
Back To Top