Skip to content

Het Toerfietsprogramma van Toerclub De Kampioen

11 maart 20192 minute read

Wassenaar – Toerclub De Kampioen van 1959 tot 2019 heeft ook voor dit jaar een uitgebreid fietsprogramma op de agenda staan.

Vanaf de Openingsrit op zaterdag 2 maart 2019 rijden wij elk weekeinde vanuit Wassenaar; Jachtwerf Princehaven aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 een korte rit van zo’n 60 tot 70 km en een langere rit. De lengte van deze langere ritten wordt vanaf maart langzaam opgebouwd en neemt in september/oktober weer af tot de Sluitingsrit op 27 oktober.
Rijden we het ene weekeinde op zaterdag de korte rit en op zondag de lange, dan wordt dat het volgende weekeinde zoveel mogelijk omgedraaid. Vanwege de voor de hand liggende combinatie van afstand en tijdsduur worden de langere ritten (de langste is 220 km) doorgaans in wat hoger tempo gereden.

Vanuit Voorschoten Sportinstituut Goederaad, Raadhuislaan 43 starten wekelijks drie ritten, te weten op dinsdag- en donderdagmorgen en woensdagmiddag.
(elke) dinsdag: 09.30 uur C- en D-groep gecombineerd, ± 70 km
(elke) woensdag: 13.00 uur A- en B-groep gecombineerd ± 70 km
(elke) donderdag 09.30 uur C- en D-groep gecombineerd 70 a 100 km.

Een aantal langere toertochten deze maand:

– 17 maart : Rondje Ringvaart
– 23 maart: de Joop Zoetemelk Classic, verschillende afstanden met start en finish in Leiden.
– 31 maart: de Rotterdamtocht, beleef Rotterdam eens van een andere kant!

Al deze ritten met uitzondering van de Joop Zoetemelk Classic (nader bericht volgt nog) starten om 09.00 uur bij onze startlocatie bij Jachtwerf Princehaven aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar.

Tags

TC De KampioenWassenaarWielersport
Gerelateerde artikelen
Back To Top