Skip to content

Rotterdamtocht bij Toerclub De Kampioen

26 maart 20192 minute read

Wassenaar – Toerclub De Kampioen van 1959 tot 2019 fietst zondag de Rotterdamtocht. Een leuke tocht via Delft langs de Schie naar Europa’s grootste havenstad. Dit jaar is de tocht weer wat anders dan de vorige jaren; de voorrijder heeft er een extra lusje door een nieuw deel van Rotterdam in aangebracht.

Wij organiseren ruim 250 ritten per jaar op dinsdag, woensdag en donderdag vanuit Voorschoten: Sportinstituut Goederaad, Raadhuislaan 43 en op zaterdag en zondag vanuit Wassenaar: Jachtwerf Princehaven, Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 met ritafstanden variërend van 50 km tot …

Rij vrijblijvend met ons mee en beleef de mooie routes in de regio, kom op plaatsen waar u nog nooit geweest bent en ervaar de gezelligheid van de club.
De samenstelling van de groepen is afhankelijk van de opkomst op de dag zelf. Want naast het motto “Samen uit, samen thuis” hanteert De Kampioen ook het beginsel van “Vrijheid blijheid”. Heeft u geen zin of tijd om te komen, dan moet u dat ook vooral niet doen.
Maar als u wel komt, dan treft u anderen die – net als u – zin hebben in een leuke rit en een gezellige koffiepauze onderweg. U bent dan ook van harte welkom om met ons mee te fietsen!

Een aantal langere toertochten de komende weken:

– 31 maart: de Rotterdamtocht, beleef Rotterdam eens van een andere kant!
– 6 april: Reeuwijkse Plassentocht
– 14 april; de Brabanttocht

De langere toertochten starten om 09.00 uur bij onze startlocatie bij Jachtwerf Princehaven aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar. (14 april; de Brabanttocht 08.00)

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar.

Tags

TC De KampioenWassenaarWielersport
Gerelateerde artikelen
Back To Top