Ga naar hoofdinhoud

Blauw-Zwart JO8-1 moest eerst even wakker worden

27 maart 20192 minute read

Wassenaar – Na de winterstop zijn de mannen van JO8-1 hoofdklasse gaan spelen. Helaas werd de wedstrijd tegen ESDO afgelast vanwege het weer. Gelukkig kon zaterdag 9 februari de eerste wedstrijd thuis gespeeld worden tegen Quick. Met een 5-2 was daar de eerste winst in een officiële hoofdklasse wedstrijd. Tegen SVC ’08 hadden de mannen het iets moeilijker, de eerste 10 minuten stonden ze met 2-0 achter, maar daarna konden ze toch nog scoren en was er winst met 3-5. De thuiswedstrijd tegen Graaf Willem VAC was ook helaas afgelast vanwege het slechte weer.

Dat brengt ons naar zaterdag 23 maart, uit tegen HVV. De wedstrijd begon en al snel stond het 1-0 voor HVV, even wakker worden mannen! Gelukkig kon Joey binnen 2 minuten de gelijkmaker maken. Het bleef nog een beetje rommelig en de eerste tien minuten waren voorbij. Een kleine peptalk van trainer Martin en toen werden de jongens eindelijk wakker. Afonso, Viano, 2 x Milan en Timo wisten te scoren, het was 1-6 bij de rust.

In de tweede helft stopte Stijn met keepen en mocht Sjoerd op doel. Door een tackle op Viano kreeg Blauw-Zwart een vrije trap, Viano schoot zo hard tegen een HVVer aan, dat het een wonder was dat die nog door kon voetballen! Hierdoor kwam de bal prachtig voor de voeten van Stijn en die kon scoren. Voor Sjoerd als keeper was er niets te doen, de bal bleef aan de andere kant van het veld. Gelukkig kon hij zijn fortnite moves oefenen. Door Miguel, een eigen doelpunt, Timo, Stijn en Viano kwam de uiteindelijke scoren op 1-12.

De mannen moeten proberen zich voortaan meteen vanaf het eerste moment volledig te focussen en niet de eerste tien minuten slapen. Dus nu hopen op lekker weer, zodat de wedstrijden niet meer afgelast gaan worden en ze weer in het voetbalritme komen!

Tags

Blauw-ZwartJO8-1Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top