Skip to content

Iedereen uitzicht op zee!

6 april 20192 minute read

Het wordt wel eens de mooiste attractie van Wassenaar genoemd, De Wassenaarse Slag. 365 Dagen per jaar toegankelijk, ongeacht de omstandigheden.

Voor mensen die houden van de warme zomerse stranddagen om ontspannen op een handdoek een boek te lezen in de zon. Voor mensen die genieten van de steeds wisselende luchten tijdens een lange wandeling in de herfst. Voor de actieven die het water op gaan om te surfen of te zeilen.

Iedereen vult zijn of haar strandmoment in naar eigen wens en het mooie is dat de voorbereiding hierop nu al thuis kan beginnen. Sinds afgelopen jaar beschikt De Wassenaarse Slag over een webcam. U kunt thuis heel eenvoudig op uw mobiel of laptop de actuele situatie op het strand live bekijken. Dan weet u of het strandlaken mee kan of dat uw paraplu thuis kan blijven als u met uw hond een wandeling wilt maken.

Mocht u dan toch overvallen worden door een bui of u wilt uw stranddag juist verlengen vanwege het prachtige weer, dan kunt u altijd terecht bij Beachclub Bait voor een drankje of een heerlijke maaltijd.

De Wassenaarse Webcam is een initiatief van Surfclub Wassenaar en is te vinden via https://www.webcamwassenaar.nl/ . Wij hebben een kleinere versie van de webcambeelden ook geintegreerd in Wassenaarders.nl, u ziet deze aan de rechterkant van onze website. Als u op het beeld klikt komt u ook op dewebsite van de webcam terecht.

Tags

Strand
Gerelateerde artikelen
Back To Top