Skip to content

Wassenaarse scouts winnen de regionale scoutingwedstrijd

8 april 201939 second read

De scouts (jongens en meisjes in de leeftijd van 11 tot en met 15 jaar) van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (vWvO) en scouting Willibrord hebben afgelopen weekend meegedaan met de regionale scoutingwedstrijden (RSW) op het Naaldenveld .

Tijdens de 20ste RSW deden er zo’n 54 ploegen mee van verschillende scoutinggroepen uit Regio Hollands Midden. Onze groep, de Eagels zijn er met de winst vandoor gegaan! Wij zijn supertrots! Onze andere groep, de Ghost Riders hebben met veel plezier de 37ste plaats gehaald. De Eagels mogen nu tijdens het Pinksterweekend meedoen aan de landelijke scoutingwedstrijden in Baarn. 

Benieuwd wat de scouts allemaal doen? Kom dan een avond meedraaien bij de scouts. De opkomsten zijn elke vrijdag van 19:30 uur tot 21:30 uur.
Voor meer informatie bezoek onze website www.vwvo.nl of www.scoutingwillibrord.nl

Tags

ScoutingScouting Willibrordvan wassenaer obdam
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top