Skip to content

Topprestatie tafeltennisser Thomas Beuman

14 april 20192 minute read

Afgelopen donderdag is de UBT-tafeltenniscompetitie afgesloten met de traditionele zeskampen. Hierin mogen de zes topscorers van elke klasse het tegen elkaar opnemen voor de individuele eer. Thomas Beuman van het competitieteam van Snel en Lenig (SEL1) was één van de zes topscorers in de overgangsklasse.

De zeskampen vonden plaats bij tafeltennisvereniging De Salamanders in Wateringen. De eerste vier rondes wist Thomas, ondanks enkele zeer spannende games, zonder gameverlies door te komen. In de vijfde en laatste ronde wachtte echter de grote concurrent, die ook scheurloze kleren had en zijn naam al meerdere keren op de wisselbeker heeft staan. Het werd een spannende strijd, gekenmerkt door lange rallies met Thomas voornamelijk in de rol van verdediger. Thomas gaf echter niet op en trok uiteindelijk aan het langste eind. Als beloning wordt zijn naam bijgeschreven op de beker en mag hij deze één jaar lang mee naar huis nemen.

Heb je ook zin om te tafeltennissen? Nieuwe leden zijn altijd welkom. Iedere woensdagavond wordt van 20.00 tot 22.00 uur getraind in Sporthal De Schulpwei, Dr. Mansveltkade 1 in Wassenaar. Een trainer is aanwezig voor de benodigde begeleiding. De contributie bedraagt € 57,50 per half jaar. De minimum leeftijd is 16 jaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de voorzitter Richard Deighton via: tafeltennis@snelenlenig.nl Je kunt ook kijken op de website van Snel en Lenig: https://www.snelenlenig.nl.

Tags

Snel en LenigTafeltennisWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top