Skip to content

1 mei: Op fantasie-reis met dinosaurussen in theater Warenar

30 april 201959 second read

Aankomende woensdag 1 mei komen de dinosaurussen weer even terug naar Theater Warenar in Wassenaar. En jij kunt daar bij zijn met je familie en vrienden!

Hoofdrolspeelster Saartje bezoekt samen met het publiek het museum voor oudheden en blijft gefascineerd stilstaan bij het grote skelet van de T-Rex. De paleontoloog weet haar bijzondere details te vertellen over de oertijd: over de vele verschillende dino’s, over hoe ze geboren werden en over de onvermijdelijke confrontaties met soortgenoten om te overleven. Voor je het in de gaten hebt, zit je in een onwerkelijke reis tussen de prehistorie en het heden: een fantasie-reis! Een verhaal dat zowel jongens als stoere meisjes van alle leeftijden aanspreekt.

Sta oog in oog met levensgrote dinosaurussen in de familievoorstelling Jurassic Revenge. Miljoenen jaren geleden zouden deze imposante dieren zijn uitgestorven, maar niets is minder waar. Met zijn 2.5 meter hoog en 4 meter lange lijf is de T.Rex animatronic een van de vele dino’s die zijn opwachting maakt in deze theatervoorstelling.
En… na afloop bij de meet and greet in de foyer!

JURASSIC REVENGE | FAMILIEVOORSTELLING (4+)
WOENSDAG 1 MEI | Aanvang 14.30 uur | € 16,-
Theater Warenar | 070 511 8382
Kaarten: www.warenar.nl

Foto: Michel van t Ende Producties 

Tags

dinosaurusWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top