Skip to content

Kwekerij Groei & ontwikkeling blij met gesponsorde potgrond

5 mei 201952 second read

Leiden- De Gemiva-SVG Groep is er voor mensen met een handicap, chronische ziekte of een andere beperking. We ondersteunen iedereen die op eigen kracht (nog) niet zelfstandig kan meedoen in de samenleving. We gebruiken onze expertise zodat cliënten zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Dit kan in hun eigen woon- of werkomgeving, op school of op een van onze locaties.

Om goede groenten, kruiden en meer te verbouwen heeft de Kwekerij in Leiden goede grond nodig. De medewerkers en cliënten van de Kwekerij waren daarom ook erg blij met Firma Dool uit Wassenaar die 30 kuub volwaardige potgrond wilde sponsoren.

De grond werd keurig en snel afgeleverd. Het was wel een flinke klus om alle grond in de kas te kruien maar het is gelukt! Inmiddels zijn ze bij Kwekerij Groei & ontwikkeling weer bezig om heerlijke groenten te verbouwen voor in de winkel en voor lunchroom ‘Hof van Sijthoff’.

Wij willen het tuinteam van J.K. van den Dool BV uit Wassenaar (“grondverbeteraars”) in het zonnetje zetten voor deze geweldige sponsoractie!

Tags

gemiva-svgsponsoringWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top