Skip to content

VVD: 13 mei Politiek café over klimaatakkoord

5 mei 201945 second read

Wel of geen klimaatakkoord? Koploper of volgen? Nationaal beleid of alleen in Europees verband?

De discussie rondom klimaat en bijbehorend beleid voor Nederland én voor Europa wordt steeds heviger gevoerd. Niet alleen tussen partijen maar, zoals het hoort, ook binnen partijen. Er liggen vraagstukken voor over onder andere de energietransitie, vergroening van het belastingstelsel en CO2-heffingen.

Op maandagavond 13 mei gaan Gijs Dröge, voorzitter van Liberaal Groen, en Roelien Kamminga, kandidaat Europees Parlement voor de VVD, vanaf 20.00 uur met elkaar én met u in gesprek over het klimaat en de rol van de Europese Unie. Professor Joop Schoonman, als hoogleraar anorganische chemie verbonden aan de TU Delft en inwoner van Wassenaar, geeft zijn wetenschappelijke reactie op het klimaatvraagstuk.

U bent op 13 mei van harte welkom in Van der Valk de Bijhorst, Zijdeweg 54 te Wassenaar. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee voor u klaar. Deze avond is voor iedereen vrij toegankelijk.

Klimaatakkoordlogo

 

Tags

KlimaatVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top