q Mis het niet: Avond4Daagse Wassenaar van 21 tot en met 24 mei - Wassenaarders.nl Skip to content

Mis het niet: Avond4Daagse Wassenaar van 21 tot en met 24 mei

9 mei 201948 second read

Ook dit jaar wordt er een Avond4Daagse in Wassenaar georganiseerd. Met leuke routes voor jong en oud van 2,5km, 5km en 10km is er een uitdaging die voor iedereen bereikbaar is.De Avond4Daagse wordt georganiseerd door de Ronde Tafel Wassenaar om kinderen, jongeren en ouderen buiten te krijgen om te genieten van een gezonde looptocht. In samenwerking met de Wandelbond is dit evenement bedoeld om gezondheid te bevorderen door heel het land.
Elke route begint in het centrum van Wassenaar op het plein van de St. Bonifacius School vanaf 17:30.

Waar en wanneer
Datum: 21 tm 24 mei 2019
Startplaatsen: 21, 22, en 23 mei – St Bonifaciusschool, Kloosterland 5; 25mei – RKSV Blauw Zwart, Dr. Mansveltkade 7
Starttijden: Iedere avond tussen 17:30 en 19:00

Inschrijven
Het inschrijfformulier is vanaf nu beschikbaar op de website. Download deze snel en simpel vanaf de website en print deze uit. Alle informatie over kosten (5 euro) en inleveren van ingevulde formulieren staat erop (op de eerste wandeldag of bij de LJ Sport of FoodSouldiers vanaf vrijdag 9 mei.

Tags

Avond4daagseWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top