Skip to content

Laatste mogelijkheid inschrijving Poldercross

13 mei 20192 minute read

Aanstaande zaterdag 18 mei is de laatste mogelijkheid om je in te schrijven. Dit keer bij hoofdsponsor Albert Heijn in haar supermarkt van 12.00 – 15.00 uur aan de koffietafel. Let wel: slechts 400 deelnemers kunnen meedoen en vol = vol. Informatie en inschrijfformulieren vind je op www.spelenderwijswassenaar.nl.

Al 7 jaar goed weer en gezellig
De poldercross wordt gehouden op vrijdagavond 5 juli 2019. De temperatuur van het water is dan heerlijk. De buitentemperatuur ook. En bijna altijd schijnt het zonnetje tijdens de poldercross. Om 18.30 uur start de jeugd van 9 t/m 15 jaar. Ouders mogen dan met hun kinderen meelopen. Om 19.30 uur starten de deelnemers vanaf 16 jaar tegelijk met de teams. Na het halen van de finish krijgt iedere deelnemer een herinnering. Dit jaar valt er weer veel te beleven. Bij het vertrek en de finish op boerderij den Hollander is er een bandje met gezellige sportieve muziek. Speciaal voor de lopers, maar ook zeker zeer vermakelijk voor het publiek. In de wijken Weteringpark zijn een tweetal posten met muziek en aanmoediging door het publiek uit de wijk. Langs de wetering staat het altijd vol supporters en belangstellenden.

Iedereen kan meedoen
Het is heel eenvoudig. Je rent of wandelt de route, springt of stapt in een poldersloot en bereikt de andere kant. Je vervolgt je route. De snelle lopers doen er 25 minuten over, anderen nemen een uur de tijd. Uniek om te doen, bijvoorbeeld samen met je zoon of dochter. Wat een beleving is dat!! Maar je kunt ook met een team van 5 deelnemers meedoen. Dus voor iedereen is er wel een mogelijkheid om gezellig mee te doen. Want het gaat vooral om de gezelligheid.

Tags

PoldercrossSpelenderwijsWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top