Skip to content

Warenar: Kaartverkoop seizoen 19/20 begint zaterdag 18 mei!

15 mei 20192 minute read

Het nieuwe Theaterprogramma van 19/20 “Een palet aan smaak” kleurt zich door vertrouwd en nieuw theatertalent en leuke specials. Van verse cabaretiers en kleinkunstenaars tot alom bekende kaskrakers, en van swingende muziekavonden tot zondagmiddag theaterconcerten. Tevens introduceert het Theatercafé leuke extra’s rondom de voorstellingen.

De nieuwe brochure “Een palet aan smaak” valt in de week van 20 mei bij alle Wassenaarders in de brievenbus in de vorm van een zakformaat vouwfolder. In één oogopslag zie je de professionele voorstellingen van 2019 en aan de andere zijde die van 2020. Op de website zijn ook filmpjes te vinden van de verschillende artiesten en voorstellingen.

Dit jaar introduceren wij het Warenar Pauze Kwartiertje, dit pauze-arrangement met een drankje en een hapje staat in de pauze of na afloop klaar op een voor jou gereserveerd tafeltje en kan direct besteld kan worden bij het reserveren van de kaarten. En het Warenar Kwartet: vier voorstellingen in één serie met een leuke korting. Zo ontdek je eens artiesten die je nog niet kende. Wat er nog meer te verwachten valt komend theaterseizoen? Een Theaterlunch bij elke zondagmiddag voorstelling, zo af en toe Theaterdiners en natuurlijk de afgelopen seizoen geïntroduceerde PubQuiz! En wie weet wat nog meer…

Roué Verveer, Rundfunk, Hehobros, Matroesjka, Joost Spijkers (Ashton Brother), Joke Bruijs, Kiki Schippers, Huub Stapel, Guido Weijers, Stefano Keizers, Remco Veldhuis en wat al niet meer zien in een Theater dicht bij huis?
Bestel dan vanaf zaterdag 18 mei je kaarten op www.warenar.nl of vanaf 20 mei aan de kassa.

Kaartverkoop Theaterseizoen 19/20
ONLINE: (v.a. 18 mei) | www.warenar.nl – je hebt de kaarten direct in je mail
KASSA: (v.a. 20 mei) | maandag & woensdag tussen 10.00 – 14.00 uur | 070 511 8382
BESTELFORMULIER: te verkrijgen in het Theater | kaarten worden toegestuurd

Tags

TheaterWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top