Skip to content

Midvliet reportage: Lentefair

21 mei 201937 second read

Via Via aflevering 2 is opgenomen op de lentefair georganiseerd door de dames van de Lions Wassenaar de Pauw. In Via via spreken we over betrokkenheid en duurzaam ondernemen. Het is te zien op Midvliet. We gaan in gesprek met Ondernemers en organisaties die meer doen dan winst maken. Crooked Spider vertelt over de beursvloer en hoe ze op het idee kwamen om op de lentefair te gaan staan. Kees Overdevest vragen we naar zijn bijdrage en stichting Leergeld en ook interviewen wij een lid van de Lions Wassenaar de Pauw. We spreken over betrokkenheid, de goede doelen, wat hun drijfveer is om dit te organiseren en hun initiatieven om de wereld een stukje beter te maken.

Productie:
Alice Hooft
Evert Vollebregt

{youtube}/-ARyNfO0JtY{/youtube}

Tags

LentefairLions Club Wassenaar de PauwMidvlietWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top