Skip to content

Dansstudio Snel & Lenig Danst De Vier Elementen

29 mei 20192 minute read

Afgelopen zaterdag waren de jaarlijkse voorstellingen van de dansstudio, met deze keer een iets andere opzet. Waar voorgaande jaren nog één voorstelling op zaterdag en één zondag werd gegeven was er nu gekozen om beide voorstellingen op zaterdag te houden.

Het was weer genieten voor ouders, familie en vrienden. De show was goed opgezet, vertederend maar voornamelijk erg goed gedanst. Alle leeftijden danste mee. Van kleintjes (4 jaar) tot jongvolwassenen. Waar de jongste danseresjes een schattig gezicht waren om naar te kijken, boden de oudere danseressen verbazing over hoeveel ze hadden geleerd het afgelopen jaar. Alle papa’s en mama’s waren dan ook zeer trots, dat kon je zien. Ook de dansstudio is zeer trots op hun leerlingen, en vooral erg dankbaar voor hun inzet.

Al met al waren het zeer geslaagde shows! Het is ieder jaar weer fijn om te zien hoe goed en gezellig de groepen met elkaar omgaan. Dat maakt het dat het achter de schermen ieder jaar weer feest is.

Wil je ook dansen? Dat kan! De lessen gaan door tot aan de zomervakantie.
Vanaf 27 mei zijn er weer “normale” lessen dus iedereen is welkom om twee gratis proeflessen te volgen. Kijk voor ons lesrooster op www.snelenlenig.nl of mail naar dans@snelenlenig.nl
Wie weet dans jij volgend jaar ook mee?!

Foto: Rosalie Fotografie

Tags

DansenDansstudioSnel en LenigWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top