Skip to content

Home Ride bij Toerclub de Kampioen

24 juni 20192 minute read

Afgelopen weekend hebt u een aantal activiteiten ten behoeve van de Ronald Donald huizen; de tehuizen waar ouders van ernstig zieke kinderen de opvang krijgen die ze zo hard nodig hebben, kunnen meebeleven. Zo werd, ook door Wassenaar de HomeRun gelopen en trok het afgelopen weekend het HomeRide peloton door het land en fietsten deelnemers in teamverband 500 kilometer in 24 uur.

Om aandacht te vragen voor dit doel en de tocht fietste Kampioener en erkende lange afstand fietser (Randonneur) Jan van Dijk de route afgelopen vrijdag alvast voor. Met een start ‘s ochtends
om 04.00 uur fietste hij in een tijd van 14 uur en 31 minuten een afstand van 407 kilometer en pakte daarbij ook nog eens 7.834 hoogtemeters mee. Een prestatie van formaat.
Een aantal langere toertochten de komende weken:
-29/30 juni: reguliere kampioenritten Start om 8.30 u
-7 juli Alblassertocht: 135 km Start om 8.30 u
-13 juli Meijetocht: 100 km Start om 8.30 u
-21 juli Loosdrechttocht: 145 km Start om 8.30 u

De langere toertochten starten bij onze startlocatie bij Jachtwerf Princehaven aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar.

Uiteraard kunt u voor onze reguliere clubritten in het weekend en doordeweeks, de zogenaamde Kampioenritten ook terecht bij ons. Deze clubritten variëren in lengte van 50 tot 90 km. Bij vertrek is het dan altijd weer een verrassing welk deel van de regio we aan gaan doen.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar.

Tags

HomerideTC De KampioenWassenaarWielrenner
Gerelateerde artikelen
Back To Top