Skip to content

Ben jij ook zo dol op zwemmen? Open training op woensdag 3 juli.

28 juni 201933 second read

Kom dan meedoen met een training van WZK wedstrijdzwemmen! Op woensdag 3 juli kunnen kinderen van de basisschool gratis meetrainen. Onder leiding van ervaren trainers en zwemmers kun je diverse onderdelen van het wedstrijdzwemmen uitproberen. En vind je die training leuk, dan kun je na de zomervakantie echt mee komen trainen bij de gezelligste zwemvereniging uit de regio.

Om mee te kunnen doen aan de training van 3 juli moet je minimaal 2 zwemdiploma’s hebben. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg dat papa of mama je snel aanmeldt via wies@wzk-wedstrijdzwemmen.nl. De training is aan het eind van de middag, na aanmelding ontvang je een bevestiging met meer details.

Tags

WassenaarWedstrijdzwemmenWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top