Skip to content

Logo Wassenaarse Zwemloop bij 25ste editie in nieuw jasje

5 juli 20192 minute read

Op zondag 1 september 2019 zal de Wassenaarse Zwemloop voor de 25ste keer van start gaan aan de Wassenaarse Slag. Reden voor een feestje? Joost Meesters, voorzitter van de Zwemloopcommissie vertelt: “Een feest er van maken doen we zeker, maar iedere cent die we hebben wordt in de eerste plaats besteed aan het zorgen voor een goed georganiseerd en veilig evenement, waar iedereen het naar de zin heeft, zowel deelnemers als vrijwilligers. Daar draait het allemaal om en dat is waar we hard aan werken deze dagen”.

De organisatie is op dit moment volop bezig met het zoeken van bereidwillige sponsors om dit mooie evenement weer mogelijk te maken. Gelukkig hebben we al een aantal sponsors die sinds jaar en dag sponsoren, zoals De Wassenaarse Krant en Firma KlusWijs. Voor komende editie hebben ook Rabobank, Rooijakkers, Bos Tuingereedschappen, Burgy, Gloseco, Vis Architecten, i4Housing, Jumbo Wassenaar, Aerofit, Sportplaza, Maatschap Robijn & van der Feen en  Hoveniersbedrijf Dick van der Holst zich bereid gevonden mee te werken. Hier zijn we heel erg blij mee. De complexiteit die met deze fantastische wedstrijd op het strand en in de duinen gepaard gaat zorgt helaas ook voor een hoog kostenplaatje; we kunnen dus nog wel enkele sponsors gebruiken!

De Zwemloop wordt ieder jaar voorzichtig aan een beetje groter, door steeds toenemende naamsbekendheid. Meesters: “we zetten behalve de plaatselijke media ook in op de social media, waarmee ons bereik groter wordt. Onder Triathlonverenigingen worden we ook steeds wat bekender, wat betekent dat het niveau ook wat hoger wordt, zowel op de halve als de hele afstand.” Bovenal wil de Zwemloop van en voor iedereen zijn en heeft zodoende ook de mogelijkheid om als duo mee te doen: een combinatie van 1 zwemmer en 1 loper. Er zijn voor zowel de solisten als de duo’s prijzen te winnen, waaronder die voor de beste Wassenaarder(s). Dit jaar heeft de Zwemloop een fris nieuw logo gekregen, wat de zwemmer en de loper in één beeld vertegenwoordigt. Ook zin om mee te doen met dit geweldige en goed georganiseerde evenement? Aanmelden kan via www.wassenaarsezwemloop.nl of kijk op de facebookpagina. Bent u geïnteresseerd in sponsoring van ons evenement, dan kunt u contact opnemen via info@wassenaarsezwemloop.nl.

 

Tags

HardlopenWassenaarWassenaarse ZwemloopZwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top